Seuran tiedottaja suunnittelee ja toteuttaa seuran viestintää yhteistyössä sihteerin ja puheenjohtajan kanssa. Säännöllisesti toistuvia tehtäviä ovat mm. seuran vuosikokouksesta, kesäjuhlasta, joulujuhlasta ja julkaisuista tiedottaminen seuran kanavissa sekä seuran verkkosivun ylläpitäminen. Tehtävänkuva on joustava, ja tiedottamiseen saa tukea seuran puheenjohtajalta.

Seuran tiedotuskanavat ovat

Seuran puitteissa julkaistaan Suomen Antropologi -lehteä (https://journal.fi/suomenantropologi), AntroBlogi-verkkoalustaa (https://antroblogi.fi/) ja Antropodi-podcastsarjaa (https://antroblogi.fi/radio-antro/radio-antro-antropodi/), joista vain jälkimmäisen tiedottamisesta vastaa seuran tiedottaja, joskin hän voi tarvittaessa tukea myös muiden julkaisujen tiedotustyötä.

Tiedottajan tehtävä sopii hyvin esimerikiksi maisteriopiskelijalle, jatko-opiskelijalle tai kokeneemmallekin ammattilaiselle, joka on kiinnostunut tiedottamisesta – ja tietenkin antropologiasta. Sosiaalisen median käyttötaidosta ja hyvästä suomen kielen kirjallisesta osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Yliopisto-opintoja suorittava tiedottaja voi saada opintopisteitä oppilaitokseltaan.

Tiedotustehtävät vievät aikaa keskimäärin 1–4 tuntia kuukaudessa. Tehtävään on perehdytys, ja tiedotustyötä voi tehdä alussa tiiviissä yhteistyössä puheenjohtajan kanssa. Eli apua kyllä löytyy 😊.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää allekirjoittaneelle sähköpostilla viimeistään 27.8. Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse.

Jukka Jouhki

Suomen Antropologisen Seuran pj.

jukka.jouhki@nulltuni.fi

050 527 3217

Vastaa